vivaentreprise

Vi tilbyder

Slidlag
Thermobeton
Gulvspartel

Slidlagsgulve


Cementbaseret slidlag er med sin ensartede overflade velegnet til påføring af gulvbelægninger såsom fugefri gulvbelægninger eller fliser, laminat, parket eller andre standard gulvbelægninger. 

Cement flydemørtel er ideelt til større overflader og blandingen og udlægningen sker med kombinerede blande- og pumpemaskiner, der både kan udføres som mindre og større opgaver. 

Thermobeton


Thermobeton er en blanding af cement, polystyrenkugler og vand, hvilket gør at det er let at fylde EPS Beton op mellem rør og slanger, sammenlignet med traditionel isolering. Ved traditionel isolering opstår der let kuldebroer, fordi det skal skæres til, mens EPS betonen slutter fuldstændig tæt. 

Det betyder også at det er godt at bruge til udjævning af niveauforskelle.

Tyndpuds


Et undergulv af flydemørtel(tyndpuds) er en selvnivellerende undergulvkonstruktion som er meget robust og holdbart.

VIVA Entreprise ApS er eksperter i levering af støbte undergulve til nybyggeri og større renoveringsopgaver. Opbygning af undergulve foretages med cement- og gipsbaseret tyndpuds fra vores leverandører i Danmark. Alle produkter er certificeret og velkendt.

Fliser læger

Fliser & Klinker


Hos VIVA Entreprise ApS udfører vi flise og klinkearbejde efter alle danske regler.

Vi sætter en ære og et stort engagement i, at arbejdet udføres korrekt og leveres op til vores kunders forventninger.

Lad os stå for hele projektet fra start til slut. Vi sørger for den indledende rådgivning i materialevalget og bestilling af fliserne, til hele flisearbejdet er udført. Vi rydder endda op efter os selv, så du blot skal nyde det endelige, flotte resultat.

Epoxy - PU- gulve

Epoxi og PU gulve


Belægning i epoxy er velegnet til alle gulve, hvor der ønskes en slidstærk, fugefri og rengøringsvenlig overflade. Overfladen af en epoxybelægning er resistent over for baser, benzin, olie og bl.a. også bremsevæske. Det er måske en af grundene til, at epoxygulv– og belægninger traditionelt har været den bedste løsning til produktion og værksteder.

Gulvvarmeslange

Forberedelse af terrændæk og etageadskillelse


 Vi udfører alt i undergulve: 

  - Byggefolie

  - ThermoWhite isolering 

  - EPS udlægning  

  - Lyddug

  - Gulvvarme røre 

  - Rionet

  - Støbeskel adskillelse

  - Slidlag...

Byggeri
Isoplus 100
Trægulve

Rådgivning


Vi tilbyder også rådgivning over alle typer projekter. Vi laver beregninger og løser teknisk problemer forbundet med gulv opgygning.

Vi er altid i  tætte dialog med kunder fra start til slut.

IsoPlus 100


ISOPLUS100 er et jævnt fyldmateriale til varmeisolering, lavet af styroporgranulat og mineralsk bindemiddel. Fyldmaterialet produceres på stedet og transporteres til etableringsstedet via en transportslange. På grund af den fugeløse etablering indhyller IsoPlus100 installationer ogledninger optimalt, da disse bliver indhyllet tæt og derved beskyttet. IsoPlus100 har ikke kun en fremragende varmeisolering og lyddæmpning, men er ydermere meget formstabil og robust.

Gulvbelægning


Hos VIVA Entreprise ApS er vi alsidige specialister i alle former for gulvarbejde for erhvervsdrivende og private boligejere. Vi har mang års erfaring og går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Vi er flexible og altid lytter til kundens ønsker.

Trægulve

Gasbeton/porebeton


Porebeton er gasbeton, hvilket er et let men utrolig stærkt materiale, der er fremstillet af sand, kalk og cement.

Hos VIVA Entreprise ApS har vi stor erfaring med porebeton montage. Vi er specialister i at montere produkter fra Ytong og H+H.

Vi bygger primært for typehuse og rækkehuse for firmaer og private.

Så har du et spændende projekt i tankerne, hvor der skal anvendes porebeton, så vil vi stå klar og hjælpe dig igennem projektet.